Днес е : Вторник, 12 Ноември 2019

Александър Тодоров е Готвач на годината 2017

Публикация 22 Apr, 2017 / Румен НИКОЛАЕВ

На второ място в новата категория „Паста” е Александър Енчев

  Снимка: отляво надясно- Александър Енчев, Александър Тодоров и Сали Али.

 Заслужен успех на русенци на 10-тото юбилейно издание на Националната кулинарна купа на България 2017 , което се проведе в Пловдив.

   В категорията "Готвач на годината" се състезаваха индивидуално Александър Тодоров, Сали Али и Цветомир Маринов.

  Александър Тодоров за втора година печели най-големия приз- Готвач на годината, като миналата година бе втори. През първия състезателен ден той приготви „Ризото примавера”, а днес- Трио от див заек.

  Александър Енчев е втори в новата категория „Паста”.

   Сали Али се класира на четвърто място, а Цветомир Маринов е седми.

 Тимът на ресторант "Тераса" остана на 8-мо място. Победители в отборното класиране са Кулинарна академия- София.

За първи път жури  бяха общо пет русенци- Алекс Иванчев, Живко Димитров, Ивайло Димитров, Петър Атанасов и Александър Енчев.

  Доволен съм, че трудът ми бе оценен, коментира лаконично представянето си най-добрият готвач на България за 2017 г. пред Акцент.БГ

 

Коментари

Свързани новини

    Още Новини

    Реклама

    Реклама