Днес е : Събота, 6 Юни 2020

Автосалон Лос Анджелис 2016: Volkswagen представя Passat GT concept

Публикация 15 Nov, 2016 / akcent.bg

   Американското подразделение на Volkswagen отбелязва премиерата на нова концептуална версия на Passat по време не международното изложение в Лос Анджелис, за която от компанията коментират, че демонстрира едно евенутално бъдещо попълнение в модификационната гама на марката.

   Passat GT concept е разпработен от североамериканското дизайн подразделение на Volkswagen и комбинира стандартното за модела излъчване с нестандартно решение по отношение на задвижващия агрегат. Конкретно става въпрос за 3.6 литров TSI VR6 двигател, който е в състояние да генерира максимална мощност от 280 конски сили. Моторът е комбиниран с шестстепенна DSG роботизирана предавателна кутия, която позволява и ръчно превключване на скоростите с пера от волана.

   От Volkswagen Passat GT concept се отличава от серийната си версия по 20 позиции, в това число по новата си челна решетка, допълнителни аеродинамични елементи, диодни фарове, нова изпускателна система и спортното си окачване. Нови също така са и 19-цоловите Tornado алуминиеви джанти, а отстоянието на автомобила от пътя е намалено с 1.5 сантиметра.

Коментари

Реклама

Реклама