Днес е : Вторник, 6 Декември 2022

Народен съюз застава зад Красимир Каракачанoв и Явор Нотев на президентските избори

Публикация 02 Oct, 2016 / akcent.bg

      Лидерът на Народен съюз Румен Йончев заяви пред медиите, че кандидатурата на Каракачанов и Нотев ще обедини центриския и патриотичния вот. Йончев изрази убеденост, че кандидатпрезидентската двойка ще стигне до балотаж.

      Йончев посочи още, че подкрепата е с ясната перспектива за търсене на дългосрочно, стабилно обединение в патриотичния център в българската политика, което да има своите проекции в бъдеще, така че "да се сложи веднъж завинаги край на противопоставянето и разиграването между лявото и дясното".

     Председателят на Народен съюз обясни, че предстои подписване на споразумение между Народен съюз и Патриотите.

    Красимир Каракачанов заяви от своя страна, че разговори в тази посока са водени малко повече от месец. „С колегите от Народен съюз сме работили изключително добре”, посочи Каракачанов, визирайки работата в парламента.

     Той посочи, че един от основните приоритети на патриотите е работата по проблемите на българите в чужбина и похвали работата на Румен Йончев, като председател на парламентарната комисия по въпросите на българите в чужбина, определяйки дейността му като конструктивна и полезна.

    Красимир Каракачанов посочи, че подкрепата на Народен съюз показва, че патриотичните каузи обединяват все повече хора, за разлика от измислените леви и десни.
 

Коментари

Свързани новини

Реклама

Реклама