Днес е : Неделя, 28 Май 2023

19-годишните „дракони“ с наситена програма началото на първенството

Публикация 17 Jul, 2016 / akcent.bg

  19-годишните юноши на „Дунав“, които през новия сезон ще са в Елитната юношеска група в тази възраст, отстъпиха с 1:3 в контрола на възродения тим на „Локомотив“ Русе, който заема мястото на „Марисан“ в Трета лига.

  Младите дунавци поведоха в резултата чрез Сонер Хюсеин. До почивката обаче резултатът бе изравнен, като автор на попадението бе Живко Парашкевов. През втората част по-опитният състав на „железничарите“, в чиито редици личат имената на множество бивши футболисти на „Дунав“, успя да отбележи нови две попадения чрез Меджнун Ахмедов и Валентин Валентинов и да стигне до крайния успех с 3:1.

  Това е втора проверка за момчетата на Камен Симеонов и Цветомир Младенов след успеха с 6:2 над връстниците им от „Дунарея“ Гюргево.

  „Видяха се някои слабости, върху които трябва да работим. Групата постепенно се редуцира, като никой все пак не отпада окончателно от нея. Тези, които няма да са към момента в отбора в Елитната група, ще играят за юношите старша възраст в зона „Варна“. На 20 юли, сряда, ни предстои контрола срещу 17-годишните юноши на „Лудогорец“ Разград. На 27 юли имаме нов мач с „Локомотив“ Русе. След това от 1 до 4 август сме на турнира „Манзаров“ в Свищов, където ще срещнем сериозни съперници. Надяваме се да се подготвим добре за началото на първенството в Елитната юношеска група, което започва на 13 август“, коментира Камен Симеонов.

Коментари

Още Новини

Реклама

Реклама