Спорт Депо в Мега Мол Русе

Спорт Депо в Мега Мол Русе
Публикация   23 Фев, 2011   /     akcent.bg   /     713

Най-голямата верига магазини за спортни стоки в България, ще отвори своя магазин през март

 

 

     Sport Depot, най-голямата верига магазини за спортни стоки в България, ще отвори свой обект в Мега Мол Русе през март. На първия етаж в търговския център, на площ от 400 кв. м., ще бъде разгърнато единственото място в града ни, в което ще могат да бъдат намерени над 30 000 стоки за всички спортове, измежду повече от 100 световно известни марки. Изключителното разнообразие и най-добрите цени ще направят магазина любимо място на всички, изкушени от качествените стоки за спорт и свободно време.

      Русе ще бъде десетият град в България, в който ще може да намерите всичко за спорта под един покрив. Магазини на Спорт Депо има и в София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Сливен, Ловеч, Габрово, Боровец. От средата на март месец вече и русенци ще имат достъп до изключително атрактивните цени на Спорт Депо - без конкуренция на пазара на спортни стоки в България. Пазаруващите в Спорт Депо ще могат да се възползват от бонус програма за лоялни клиенти и ще получават първокласна консултация и полезна информация при избора на спортни стоки. Спорт Депо ще бъде мястото, от което спортни клубове, професионални спортисти и любители, ще могат да се оборудват с всичко необходимо, на преференциални цени.

      В магазина ще има всичко необходимо за спорта и свободното време: спортни дрехи и обувки, фитнес уреди, ски и сноуборд, планинска и туристическа екипировка, плувни аксесоари, екипировки за футбол, тенис, волейбол, водни спортове, и много други.

       Всеки сезон в магазина ще се предлагат новите колекции на Adidas, Puma, Reebok, Nike, Lotto на изключително атрактивни цени, тъй като Sport Depot е част от една от най-големите спортни вериги в Европа - SPORT 2000. Ще се предлагат и екслузивни марки, специално разработени от SPORT 2000, които  допълват продуктовата селекция в основните направления: хардуер – фитнес уреди и спортни стоки, туристически стоки, спортни дрехи и обувки, лайфстайл облекла, колективни спортове.

      SPORT 2000 е една от най-големите спортни вериги в световен мащаб. Разполага с повече от 4000 обекта в 23 страни и оборот от над 5 млрд. евро годишно. През последните няколко години Спорт Депо се наложи в национален мащаб като най-големия доставчик на спортни стоки. Същевременно изгради имиджа си на истинските спортни магазини и успя да добие доверието на клиентите на пазара на спортни стоки.Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha