Четвъртък, 28 Септември 2023

Nissan пуска още по-дамска Micra

Nissan пуска още по-дамска Micra
Публикация   20:40     03 Септ, 2012 /     akcent.bg   /     750

Серията ELLE дебютира на салона в Париж и влиза в продажба непосредствено след премиерата си.


 Открай време Nissan Micra се ползва с огромен успех сред дамите. За есента производителят предлага специално още по-дамско издание на модела - Micra ELLE. Продажбите му започват непосредствено след официалната му премиера на предстоящия автомобилен салон в Париж в самия край на септември. 

Стилен дизайн, интелигентна технология и вдъхновение са отличителните черти на специалното издание. 

Съвременната жена е доста заета и денят й преминава в непрекъснато жонглиране между служебните задължения, отдиха, семейството, приятелите и общуването с много хора. Така че тя се нуждае от хвъркат помощник, с който да щъка из големия град. 

В зависимост от пазара, до 65% от купувачите на Micra са жени, които са пристрастени не само към стила на този модел, но и към съвременните технологии. 

Маневрирането с Micra в пренаселените градове е като детска игра, тъй като автомобилът е с най-добрия радиус на завой в класа си, а ултраниските вредни емисии означават не само икономия и отговорно отношение към околната среда, но и по-ниски такси и финансови бонуси за притежателката му в по-цивилизованите страни. 

Nissan Micra ELLE е разработен на основата на модела Acenta и стандартното му обзавеждане включва автоматична климатизация, интелигентно безключово влизане и стартиране на двигателя, електрически отопляеми и сгъваеми странични огледала, както и круиз контрол с ограничител на скоростта. 

Специалните дизайнерски акценти се изразяват в панорамния стъклен покрив, хромираните детайли в долната част на решетката и във вътрешните дръжки на вратите, летите джанти, фаровете против мъгла и спойлера в задната част на покрива. Първоначално версията ще бъде лансирана в два цвята – океаново синьо и тъмночервено. Навигацията Nissan Connect и инфотейнмънт системата се предлагат като опция. 

Надписът ELLE фигурира дискретно на капака на багажника и на предните „хълбоци“ на автомобила. Логото присъства и на предните стелки. 

Micra ELLE се предлага както с 1,2-литровия 3-цилиндров бензинов мотор с макс. мощност 80 к.с., така и с по-мощния, пак 1,2-литров с турбо, който развива макс. мощност 98 к.с. 

И двата мотора отделят толкова малко вредни емисии, че са квалифицирани от производителя като Pure Drive, емблема, давана само на най-екологичните автомобили в гамата на Nissan. Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha