Днес е : Неделя, 4 Юни 2023

Почина великата Тина Търнър!

Публикация 25 May, 2023 / akcent.bg

   Мълния обиколи света само за минути, след кончината на легендарната певица Тина Търнър, която си отиде на 83-годишна вързаст.

   Легендарната Тина Търнър страдаше от редица здравословни проблеми през последните години, включително рак, инсулт и бъбречна недостатъчност, пише bbc.

   https://standartnews.eu/www/delivery/lg.php?bannerid=718&campaignid=8&zoneid=41&loc=https%3A%2F%2Fwww.standartnews.com%2Fsvyat%2Frazkritie-koya-e-prichnata-za-smrtta-na-tina-trnr-525213.html&referer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F&cb=e6a2c718e8 Родената в САЩ звезда беше една от най-обичаните рок певици, известна със своята харизма на сцената и безбройните си хитове. Тя стана известна заедно със съпруга си Айк през 60-те години на миналия век с хитове като Proud Mary и River Deep, Mountain High.

   Вторият й съпруг Ервин Бак й дари един от бъбреците си през 2017 г., след като беше открито, че тя страда от бъбречна недостатъчност.

  "За мен възрастта няма значение. 50 са днешните 30, а 70 - днешните 50.
Няма правила, които гласят, че трябва да се обличаш по определен начин или да се държиш по точно определено. Живеем в интересни женски времена.
 
   Ако изглеждаш добре и още можеш да правиш шоу. Ами иди и го направи! Аз съм ОК с начина, по който старея. ..... Преминала съм през всичко разновидности на ада. Но никога не позволих на това да ме сломи.
НИКОГА!
Не удавих трудностите в алкохол, нито ги замъглих с наркотици.
 
   Никога не съм пушила дори. Успях да изплувам от морето на миналото си без последици и сега съм тук непокътната! ...... Може би щях да се предам през годините, ако кожата ми вече падаше от лицето, защото съм си направила толкова много фейслифтинги, за да бъда Тина Търнър. Но аз не съм направила нищо от това!
 
   Аз съм силна! .......
 
   Хората си мислят, че животът ми е бил труден, но за мен той беше едно прекрасно пътуване. Колкото по-възрастен ставаш, толкова по осъзнаваш, че няма особено значение какво се случва, а как ти реагираш в ситуацията."
Тина Търнър

Коментари

Реклама

Реклама