Четвъртък, 13 Юни 2024

17-годишен колабира в дискотека в Пловдив след употреба на алкохол и райски газ

17-годишен колабира в дискотека в Пловдив след употреба на алкохол и райски газ
Публикация   15 Май, 2023   /     akcent.bg   /     387

  17-годишно момче е колабирало в дискотека в Пловдив, съобщи bTV. По информация на бащата - бившият футболист Георги Какалов, синът му е употребил и райски газ. От полицията в града са потвърдили за употребата на забраненото за малолетни вещество.

Инцидентът е станал в петък срещу събота в дискотеката, в която бе проведена полицейската проверка миналия уикенд, за която се проверява имало ли е превишени правомощия на униформените.

  Момчето билo в нощното заведение заедно със свои приятели. Майка му попълнила декларация, че го пуска с пълнолетен придружител. Към 1 часа след полунощ момчето колабирало.

   Приятелите му се обадили на Спешна помощ, момчето е прието в болница, като няколко часа е било в безсъзнание. Бащата е поискал да му бъдат направени тестове за алкохол и наркотици. Пробата за алкохол показала 0,6 промила, но не е открито наличие на наркотици.

   "Няма сведения момчето да е употребявало балон с райски газ. Вътре не се продава райски газ. Вероятно то или негови приятели са внесли балона отвън", коментира собственикът на дискотеката Диан Найденов.

   По случая е бразувано досъдебно производство.

   Райският газ е забранен за продажба в закрити помещения и за лица под 18 години.Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha

Прочети още