Събота, 20 Април 2024

Модни съвети – 7 рокли за пролетта

Модни съвети – 7 рокли за пролетта
Публикация   08:39     13 Март, 2023 /     akcent.bg   /     499

Какво да носите в по-топлите и слънчеви дни

   Докато мразовитите зимни дни започват да отминават, топлите месеци приканват гардероба ви да започне да облекчава товара си, като замени обемните палта и пуловери с по-къси якета и по-леки блузи. Но може би най-добрата част от покачващите се температури е завръщането на готовите тоалети, като пролетни рокли, декорирани в характерните за сезона цветове и шарки, премахвайки трудността от съставянето на визия всеки ден пред огледалото.

   Едно от най-разпространените погрешни схващания за пролетните рокли е, че те всички изглеждат еднакво – море от флорални щампи и ослепителни пастели с различни линии на подгъв са единственото нещо, което отличава един външен вид от следващия. За да развенчаем този мит, ви предлагаме няколко различни пролетни рокли, които са уникални сами по себе си и по нищо не приличат на предходния модел.

Пролетна мода – роклите, които да носите

Допълващ се сет

пролетна рокля,

Снимка: Getty Images

Ако последните няколко години са някаква индикация, комбинираните тоалети няма да отидат никъде още дълго време. За пролетта на 2023 година стилистката Наина Сангла предлага да заложите на комплект от пролетна рокля с подходящо късо сако. Това е класическа пролетна визия, която е подходяща за променливото време, когато сутрин е много студено, а през деня температурите рязко се покачват.

Меки текстури

Тук говорим конкретно за туид. Вълненият плат процъфтява тази пролет и Сангла казва, че това вероятно се дължи на факта, че той е подходящ както за офиса, така и за ежедневно излизане. Неутралните и меките нюанси на синьо и розово се очертават да бъдат особено популярни през следващите месеци. Разбира се, може да изберете други цветове, като роклята от туид е чудесен начин да промените пролетния си гардероб с неочаквана текстурирана визия, която е на мода и в същото време ви осигурява известна топлина през по-хладните пролетни дни.

Металик