Днес е : Неделя, 4 Юни 2023

Новият водач на листата на обединението Демократична България - Продължаваме промяната Мартин Димитров-харесван демократ

Публикация 28 Feb, 2023 / akcent.bg

   Рена Стефанова „Продължаваме промяната“ и Иван Белчев „Демократична България“, бивши депутати от последния парламент, представиха пред медиите листата на обединението с кандидатите за народни представители за 19 МИР-Русе, след като я регистрираха.

  Листа е пълна и е от 14 кандидати, известни хора с каузи. Целта ни е да обединим максимално голям кръг хора, които искат България да просперира, да бъде в ЕС, да приеме еврото, каза Рена Стефанова. Тя изрази удовлетворение от присъствието на Мартин Димитров от квотата на ДБ като водач на листата, определяйки го като демократичен човек.

 Иван Белчев, който стана депутат след оттеглянето на Надежда Йорданова като водач на листата, определи участието на бившия СДС лидер Мартин Димитров като водач на листата сега като много полезно, Според спечелилият най-много преференции от ДБ за предишния парламент този път ще бъдат посетени и малките населени места, за да покажат на живеещите там, че има и друга възможност за тях.

  За отбелязване е, че Мартин Диминтор е водач на листа само и единствено в Русе. Като причина да е така бе обяснено наличието на доста кандидати от двете формирования.

Цялата листа на обединение ДБ и ПП :

 1. Мартин Димитров
 2. Рена Стефанова
 3. Димитър Недялков
 4. Синан Хебибов
 5. Иван Белчев
 6. Евгени Хараламбиев
 7. д-р Петя Кашукеева
 8. Светлин Стоянов
 9. Калин Иванов
 10. Ростислав Кандиларов
 11. Деян Дончев
 12. Христина Соколова
 13. Анета Ангелова
 14. Христо Лютаков

Коментари

Реклама

Реклама