Събота, 30 Септември 2023

Oбщинският детски център за култура и изкуство ще проведе коледни концерти

Oбщинският детски център за култура и изкуство ще проведе коледни концерти
Публикация   08:15     09 Дек, 2022 /     akcent.bg   /     158

   С поредица от коледни концерти Oбщинският детски център за култура и изкуство в Русе ще отбележи настъпването на коледно-новогодишните празници.

         На 17 декември от 11 ч. в Голямата зала на Доходното здание ще се проведе Общоградски детски празник „В очакване на Дядо Коледа“. Ще бъдат раздавани подаръци на малките зрители, като 30 минути преди началото на проявата родителите ще могат да предадат опакованите изненади в събирателен пункт във фоайето на Доходното здание. Организаторите молят имената на детето да бъдат написани четливо.

         На 20 декември от 18 ч. в зала „Европа“ на Доходното здание ще се състои Коледен концерт на Детска вокална група „Слънце“ и Тамбурашки оркестър „Русе“ с диригент Наталия Константинова.

         Коледният концерт на Детски хор „Дунавски вълни“ и Дамски хор „Дунавски вълни“ при НЧ „Ангел Кънчев“ 1901 с диригент Весела Тодорова ще очаква русенци и гостите на града на 21 декември от 18 ч. отново в зала „Европа“ на Доходното здание.

         На 22 декември съставите на Общинския детски център за култура и изкуство организират Коледен концерт от 18 ч. в Голямата зала на Доходното здание.

         Билетите за събитията са на стойност 5 лв. и могат да бъдат закупувани от 12 декември на касата на Доходно здание всеки делничен ден от 10 до 18 ч.Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha

Прочети още