Днес е : Събота, 4 Февруари 2023

Безплатен онлайн курс по мениджмънт и програмиране във видеоигрите за младежи от Русе

Публикация 13 Oct, 2022 / akcent.bg

   Креативен център Русе кани всички ученици от 14 до 18 години на безплатен онлайн курс по мениджмънт и програмиране във видеоигрите.

   Обучението се реализира по програма „Знание и растеж“ благодарение на Фондация "Русе - град на свободния дух" и подкрепата на фирма Еконт Експрес, които финансираха част от дейностите по проект „Креативност“.

   Чрез него младежите ще имат възможност да застанат от другата страна на играта и да научат, че в екипа от специалисти на видеоигрите няма само една професия. Вярваме, че всеки ще намери по нещо за себе си. Курсът е изключително мощен трамплин за ориентиране на младите хора в професионалната сфера. Създаден с помощта на ARC Академията, курсът дава страхотно израстване в новите технологии, които са бъдещи професии за много от децата. По време на курса, АRC Академията ще се включи със свои гост лектори, участвали в създаването на популярни игри в целия свят. Последните две лекции ще се проведат присъствено, във високотехнологичния кабинет на Креативен център Русе. Така курсистите ще имат възможност да рисуват, моделират и програмират с едни от най-професионалните технологии, използвани за работа в много Гейм Студиа.

   Побързайте да се запишете, местата са ограничени!

   Стартът е на 24-и октомври от 16:00 часа!

   Можете да се запишете на e-mail: creativeruse@gmail.com; телефон: 0899 62 66 69 или на формата за кандидатстване с линк: https://forms.gle/P7xZwrnbDqhtjQK16

Коментари

Свързани новини

Още Новини

Реклама

Реклама