Понеделник, 25 Септември 2023

Ресторант „CRAZY FISH“ затваря, корабът „София“ се мести в Нидерландия

Ресторант „CRAZY FISH“ затваря, корабът „София“ се мести в Нидерландия
Публикация   07:40     08 Окт, 2022 /     akcent.bg   /     367

    Ресторант „CRAZY FISH“ на кораб „София“ ще работи в Русе до 15 октомври, събота, включително, съобщиха от заведението.

   „След тази дата, корабът ще продължи своята работа в Нидерландия. Благодарим на всички приятели и клиенти!“, казаха още от „CRAZY FISH“.

   Корабът ресторант отвори врати по Великден в Русе и бързо доби популярност като стилно заведение и домакин на различни събития. За съжаление на русенци той остана на кея само шест месеца.

   Изисканият ресторант за месо и риба разполага с близо 200 места за своите гости. Сочната и апетитна храна е приготвена на Josper– елегантна комбинация между грил и фурна на дървени въглища. Съчетание на традиция и модерност.

   Корабът „София“ доскоро бе класика в речните круизни кораби. На 17 октомври 1983 с платформа по море са пуснати на вода в устието на р. Дунав двата пътнически кораба-близнаци “София” и “Русе”, построени в корабостроителница “Де Бисбош”, Холандия. Те са с дължина 113 метра, с над сто кабини, разположени на две палуби.

   През годините корабът „София“ се превръща в емблема на „Дунав турс“ за речен круиз. Днес той е изцяло обновен и модернизиран, за да посреща на борда русенци и гостите на града в една неповторима и изискана атмосфера. Намерението на инвеститорите за в бъдеще е да го превърнат в paзвлeĸaтeлeн плaвaщ ĸoмплeĸc c pecтopaнт, бaceйн, бийч бар, пиaнo бap и xoтeлcĸa чacт.

 Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha