Днес е : Сряда, 22 Март 2023

Забавен протокол от Кривина донесе второто място на Драгомир Драганов в листата на ГЕРБ- СДС и депутатско място

Публикация 03 Oct, 2022 / akcent.bg

  21 преференции от незнайно защо закъснелият протокол от Ценово разместиха класирането на кандидатите за депутати от листата на ГЕРБ- СДС тази сутрин.

   Така кандидатът за народен представител Драгомир Дамянов се пребори за второто място и измести областния лидер на ГЕРБ Георги Кръстев буквално час преди да бъдат обработени протоколите на 100 процента.

   Така областният председател на СДС получи 1121 преференции, които са над необходимите гласове, за да се задейства преференцията. С повече преференции- с 20, кандидатът на депутат от Бяла Кремена Славова остава на трето място, а Кръстев отива на четвърто.

   Искам да изкажа своята голяма благодарност на всички, които повярваха в мен и ме подкрепиха- на структурата на СДС, на ГЕРБ, които гласуваха за мен, на приятели, познати от цялата област, които предпочетоха и гласуваха за мен.

  Отново искам да заявя, че подкрепата за мен идва от почти всички населени места и общини в Русенско. Това не е случайно. Като човек с голям и успешен опит в бизнеса и местното самоуправление явно съм успял да изградя доверие, което сега бе признато.

  Като бивш спортист не се отказах от целта към парламента. Два пъти участието ми беше близко до победата, но все нещо не стигаше. Вместо отчаяние, това ми помогна да отстраня допуснатите грешки и да стигна до желания успешен резултат.

  Това, да съм народен представител не е самоцел. Смятам, че познавам много добре проблемите на малките общини, на малкия и среден бизнес и бих бил полезен със своите знания и опит в Народното събрание, най-вече в областта на икономиката.

  Смятам, че съм извървял своя път докато стигна до тук. Наистина в Парламента трябва да влизат хора, които да имат авторитет, опит и желание да променят България към по-добро, гражданите да живеят по-добре.

  Още веднъж- Благодаря сърдечно на всички за подкрепата!

    Драгомир Дамянов

 

Коментари

Свързани новини

Още Новини

Реклама

Реклама