Днес е : Събота, 4 Февруари 2023

Десислава Атанасова и Георги Кръстев ГЕРБ- изявления на водача на листата и областният лидер след гласуване

Публикация 02 Oct, 2022 / akcent.bg

   Водачът на листата на коалиция ГЕРБ-СДС в Русе Десислава Атанасова упражни правото си на вот в 64 секция на СОУ "Васил Левски" тази сутрин в 10 часа. Ето какво каза тя след подаването на гласа си:

   Гласувах за стабилност, нормалност и отговорност след месеците на хаос и безвремие! Държавата ни се сблъска с толкова много кризи, че сега в парламента трябва да попаднат хора, които знаят отговорите на много сложни въпроси.

   Гласувах за хора, които имат опит, държавническото мислене и чувството за отговорност да водят България по европейския й път на развитие!

   Гласувах за политика на диалог и обединение!

   Гласувах за по-доброто бъдеще на родината си!

   Обнадеждена съм, че хората днес ще изберат стабилност и сигурност за държавата.
-------------------------------------------------------------------------------------   Половин час по-късно областният координатор на ГЕРБ-Русе Георги Кръстев гласува в ОУ "Иван Вазов". Ето какво той сподели след акто упражни правото си на глас:

   Гласувах, за да направя първата крачка към това - след тези избори България да има стабилно и национално отговорно правителство, от каквото има крещяща нужда в момента.

   Гласувах за това, младите хора да остават в родината ни!

   Нека да не слушаме внушенията, че след тези избори няма да има правителство и затова няма смисъл да гласуваме. Напротив – след многобройните ми срещи с граждани през последния месец видях какви са очакванията им. Те имат нужда от правителство, което незабавно да се заеме с решаването на всички кризи в държавата. По тази причина трябва да покажат своята воля, сила, мъдрост и свобода да правят осъзнати избори.

   Нека заедно да гласуваме за хората, които вече са доказали, че имат опита и смелостта да изкарат държавата от кризите и да овладеят хаоса.
 

Коментари

Свързани новини

Още Новини

Реклама

Реклама