Днес е : Събота, 4 Февруари 2023

Галин Григоров - водач на листата на ВМРО-БНД в 19 МИР-Русе: Длъжни сме да заложим на хора, които имат необходимите компетенции да се справят

Публикация 30 Sep, 2022 / akcent.bg

   На прага сме на поредните, но не и последни избори. След година и половина на експерименти и безвремие, Родината ни стигна дъното. За да я има България, ние всички сме длъжни да заложим на хора, които знаят, могат и имат необходимите компетенции да се справят с тежката криза, в която се намираме. Нямах никаква мотивация да бъда участник в тази кампания, но виждайки липсата на експертен потенциал в т. нар. нови партии, бях длъжен да се включа. През целия си съзнателен живот съм работил за по-доброто бъдеще на нашия регион и на страната. Стремял съм се да бъда полезен на обществото.

   Ако считате, че трябва да продължа по същия начин, можете да ме подкрепите в неделя с номер 5 и преференция 101. Трябва да съхраним съграденото от дедите ни и да предадем любовта към България и родното на следващите поколения. Убеден съм, че можем да живеем в държава, равнопоставена на останалите европейски страни така, както е било преди, в държава с изключително историческо наследство и гордо бъдеще. Нека продължим градежа на съвременна България, достойна и силна!

  

    Галин Григоров е областен председател на ВМРО-Русе  и водач на  листата на войводите в 19 МИР-Русе за изборите на 2 октомври. 53-годишният икономист по образование и мениджър по професия русенец е един от основателите и доказаните лидери на ВМРО - Българско национално движение в региона. След сериозния му опит като общински съветник, член и председател на постоянни комисии в ОбС- Русе и председател на група общински съветници, в мандата 2017-2021 Григоров е областен управител на област Русе. Активен общественик с каузи за опазване традициите и историческата памет, той е сред инициаторите за построяване паметника на Васил Левски в Русе.

Коментари

Свързани новини

Още Новини

Реклама

Реклама