Днес е : Събота, 4 Февруари 2023

Нека дадем своя глас с номер 28 в интегралната бюлетина за социална и сигурна държава!

Публикация 30 Sep, 2022 / akcent.bg

   Уважаеми русенци,

   Днес сме пред решителен избор за бъдещето на България и всеки ляв глас има огромно значение. За да продължим започнатото през последните 7 месеца – помощ за младите семейства и грижа за децата, ускорено увеличаване на пенсиите и икономическо стабилизиране на страната – трябва да сме по-единни и смели от всякога.

   Българската социалистическа партия доказа, че винаги е била разумната, стабилна и мъдра сила в обществено - политическия живот на страната. Това е партията, която системно и последователно е отстоявала демократичните ценности, защитата на правата на българските граждани, както и техният социален статус и доходи. БСП е била непримирим и основен противник на авторитарния модел на управление на ГЕРБ и движеща сила за настъпилите през последната година реформи в икономиката, индустрията, политиката по доходите и закрилата на децата и младите семейства.

   В този преломен момент ние, русенските социалисти, водени от поуките от миналото и работещи в настоящето с грижа за бъдещето на българския народ и държава, приемаме за своя мисия да отстояваме развитието на единна и жизнеспособна нация, живееща в демократична, правова и социална държава – мирна, сигурна, справедлива, бързоразвиваща се, без ширеща се бедност и неравенства.

   Водени сме от визията за нов път на развитие на България, който да доведе до достоен живот на българските граждани – равностоен на живота в развитите държави на Европейската общност.

    За да я има България!
     За да бъдат младите поколения по-щастливи!
    Нека дадем своя глас с номер 28 в интегралната бюлетина за социална и сигурна държава!
 
От кандидатите за народни представители на коалиция БСП за България - Русе

Коментари

Свързани новини

Още Новини

Реклама

Реклама