Днес е : Събота, 4 Февруари 2023

Промяната в Русе- Нашият основен стремеж е да превърнем България в едно по-добро място за живот и бизнес

Публикация 29 Sep, 2022 / akcent.bg

Снимка: Румен НИКОЛАЕВ

Вчера вечерта в офиса на "Продължаваме промяната" се закри символично кампанията  „На чаша вино с Николай Събев и отбора на промяната“ в гр. Русе. Водачът и кандидатите за народни представители от листата на партията се срещнаха със съмишленици и граждани, които имаха въпроси и искаха да разберат повече за приоритетите на партията.

   “Нашият основен стремеж е да превърнем България в едно по-добро място за живот и бизнес. България, в която всички живеем достойно и спокойно. България, която расте и се развива във всяко свое кътче. България, в която корупцията намалява, а населението се увеличава. Необходимо е да си довършим работата за да се случи тази промяна”, споделиха от отбора на промяната.

   “Направихме първите стъпки в този стремеж. Върнахме контрола на Капитан Андреево на държавата и спряхме вноса на отровни плодове и зеленчуци. Вярваме, че 30 години след началото на прехода е крайно време да спрем да бъдем бедни и крадени, за да може нашите пари да отиват не за лични облаги на политици, а за болници, кувьози, безопасни пътища, образование и социални услуги“,  допълват от ПП. „За последните 12 месеца увеличихме пенсиите с над 50% – повече, отколкото за предходните 12 години.  В “Продължаваме Промяната” сме убедени, че българската държавата продължава да е длъжник на гражданите си и все още има много, което трябва да им предостави. Нашите баби и дядовци трябва да живеят достойно и спокойно. Същото важи и за самите нас и за децата ни”, споделят още от „Продължаваме промяната“.

   На въпрос как ще подпомогнат икономиката в България, екс зам. областният управител Людмил Христов отговори:  “В “Продължаваме промяната” смятаме, че е крайно време да се спре рекетът върху частния бизнес, за да може той да работи спокойно и при равни и честни условия. Само така можем да постигнем висок растеж на българската икономика, а оттам – и на доходите на българите. За първите 6 месеца на 2022-а България е първа по икономически ръст на индустриалното производство в целия Европейски Съюз и има по-висок растеж от Германия. Вярваме, че България може и трябва да е едно атрактивно място за стартиране на бизнес, за привличане на инвестиции и за създаване на иновации.”

Коментари

Свързани новини

Още Новини

Реклама

Реклама