Днес е : Понеделник, 26 Септември 2022

Ива Митева: Виждам, че Русе има огромен потенциал, загубен през годините.

Публикация 17 Sep, 2022 / akcent.bg

С Надежда, че ще си върнем изгубената вяра и че любовта ще ни обедини, каза водачът на листата на ИТН

Снимка: Именитият шеф Ради Стамболов "издава" на Ива Митева своята рецепта на Ива Митева. 

    В днешния ден отбелязваме един хубав празник. С Надежда, че ще си върнем изгубената вяра и че любовта ще ни обедини. Това заяви водачът на листата на ИТН в Русе Ива Митева. Много точно днес звучи посланието на цариградския партиарх Фотий към Борис I 9 "Надеждата засилва делата, в делата се ражда надежда". Вярвам, че можем, надяваме се, че ще успеем. Днес на празника на торта Гараш, направена за първи път през 1890 г., в основата стои идеята за загърбване на политическите пристрастия и за обща работа на стопанското поприще.

  Ще бъда честна- кампанията е вяла навсякъде- във всеки един град от всички политически партии. На хората наистина им е дотегнало...

 ... Кампанията може би стана вяла от момента, в който политолозите и медиите започнаха много силно да говорят, че няма да има кабинет, че напролет ще се ходи отново на избори.

 Смятам, че това още повече обезвери хората.

  Много искам да работя за Русе. Виждам, че има огромен потенциал, загубен през годините.

 Тези дни посетихме с г-н Каримански операта... Не може да искаме да се прави изкуство и култура при тези условия на работа. А хората там творят.

   Ще направя  всичко възможно пари да бъдат осигурени за сградата на операта. Вече съм задвижила процедурата за паметния знак на Стоян Михайловски.

 

     По- късно Ива Митева се включи с местната структура на ИТН в националната кампания "Да изчистим България заедно" в райно на "Левента".

Коментари

Деливерски  
17:51:01 / 2022-09-18

И.Митева,Каримански,С.Балабанов,Т.Йорданов,това са хората на Слави,които сложиха началото на края на свидната му партия ИТН.То бяха заплахи с прокурори,съдии отправени към бившият премиер и неговият помощник! Третият от горния ред,извади една омачкана бележка дадена му в Киев от коалиционния партньор,прочете я от трибуната на НС,с едничка цел да окаля тогавашния премиер.Много шикалкавене,много предателство имаше в "политиката" на въпросната партия.Провалът с избирането на Каримански за шеф на БНБ,сложи началото на конфронтиране с ПП и отиването в другия отбор от страна на Т.Йорданов и компания! Хората гледаха този театър,затова отредиха предпоследното място на ИТН в подреждането на партиите за 48-то НС!

Свързани новини

Реклама

Реклама