Днес е : Събота, 28 Януари 2023

Красимир Иванов: За сигурност, стабилност и благоденствие ще работи листата на ,,Български възход" в Русе

Публикация 28 Aug, 2022 / akcent.bg

   Коалиция Български възход регистрира листата си в Русе за участие на предстоящите на 2 октомври предсрочни парламентарни избори. Това е една от листите, в които няма парашутисти, а хората в нея са само от Русе и областта, които не са участвали в други политически проекти. Водач, както вече стана ясно, е Красимир Иванов.

   “Идеята ни е, ако влезем в парламента, надявам се че това ще се случи, да участваме за съдаването на един стабилен парламент и стабилно правителство, защото това е жизненоважно за всички. Думите изписани над входа на Народното събрание трябва да придобият смисъл”, заяви Красимир Иванов.

   Основните послания на новата коалиция са сигурност, стабилност и благоденствие. Изцяло защита на българския национален интерес.

   “Ние в момента сенадбягваме с вятъра, нещата при нас се случват бързо. Сега работим за изборите, а след това ще изграждаме структури. Но оттук насетне ви уверявам, че ще участваме във всички видове избори”, категоричен бе Иванов. На въпрос За или Против президентска република, Иванов отговори, че парламентарната република е добра форма на управление, въпросът е политиците да премахнат егото си и да могат да говорят едни с други.

   Програма минимум за коалицията е добро представяне на изборите, а в момента се подготвя и програма от експерти, която ще обхване всички проблеми в страната.

   “Ако всички народни представители от Русе се обединят, това ще бъде и мое предложение в следващия парламент, те ще могат с много по-голяма тежест да поставят проблемите на града пред съответните министерства.

    Текст и снимка: Дарик

                          Ето и цялата листа:

     Краси Иванов

     Владислав Владов

     Митко Станев

     Надежда Цанкова

     Петър Калинов

     Иван Радойски

     Тодор Стоянов

     Пламен Иванов

     Павлин Иванов

     Петър Йорданов

     Християн Топалов

     Симеон Монев

     Дилян Данев

     Нела Димитрова

     Златко Захариев

     Кристиан Димитров

Коментари

Свързани новини

Още Новини

Реклама

Реклама