Днес е : Сряда, 17 Август 2022

След поредния протест вътрешният министър Иван Демерджиев идва днес в Русе в търсене на решение за тапата при Дунав мост

Публикация 05 Aug, 2022 / akcent.bg

   Вицепремиерът по обществен ред и сигурност и министър на вътрешните работи Иван Демерджиев ще посети утре Русе. Той ще се запознае на място със ситуацията относно засиления трафик на моторни превозни средства през ГКПП „Дунав мост“. От 14.30 часа е предвидена среща в Областна администрация – Русе. В нея ще участват областният управител Анатоли Станев, представители на ръководството на Община Русе, както и представители на всички компетентни институции, отговорни за справянето с проблема. „Необходими са бързи и адекватни действия. Вярвам, че с новото правителство, в което участват доказани експерти, ще се подходи професионално, за да се намерят най-правилните решения“, коментира Станев.

   След разговорите са предвидени кратки изявления. Най-вероятно те ще са около 15.15 часа, като подробности очаквайте допълнително. В 14.30 часа представителите на медиите ще имат възможност да снимат протоколни кадри от посрещането на вицепремиера Демерджиев.

Коментари

Свързани новини

Още Новини

Реклама

Реклама