Днес е : Вторник, 16 Август 2022

6 автомобила с уникални часовници от известни фирми

Публикация 10 Jul, 2022 / akcent.bg

Украшенията понякога струват колкото самите коли, а други са изненадващо достъпни

   Сътрудничеството между автомобилните фирми и компаниите от света на лайфстайла и модата е обичайно нещо. Днес дори масовите и сравнително достъпни модели могат да бъдат оборудвани с премиум аудиосистеми от Harman/Kardon, Bose или Alpine (списъкът може да е още по-дълъг). А немалко модели си партнират с фирми производители на дрехи, напитки и дори храни (а някога имаше и колаборация с цигарените корпорации).


  Може би сте чували за машини като Fiat 500 в спецверсията Gucci или за лимитирания Volkswagen Golf GTI Adidas. Peugeot пък от години посвещава свои модели на тенис турнира Rolland Garros. Но може би най-силна е връзката между автомобилните компании и производителите на часовници. Множество производители представят бордовите хронометри под собствените си марки, макар да е ясно, че са дело на друг. Ярки примери са Rolls-Royce, Maserati, Lexus, Infiniti и Cadillac, но има и немалко други.

  В днешната селекция, обаче, ще ви представим сътрудничество между автомобилни и часовникарски брандове, което не само, че не остава анонимно, а е повод за специално акцентиране, гордост и активни рекламни кампании. В галерията ни може да видите 6 примера за ползотворно сътрудничество между автомобили и часовникарски фирми, от което печелят и двете страни:

      Breitling пусна нов часовник Bentley – EURICA.ME

 

 

Коментари

Свързани новини

Още Новини

Реклама

Реклама