Днес е : Вторник, 16 Август 2022

Летен маникюр разкрива вашата аура

Публикация 10 Jul, 2022 / akcent.bg

Ето една нестандартна идея, която да опитате

Търсите ли идеи за летен маникюр? Сега е времето да развихрите въображението си и да експериментирате с цветове, дължини и бижута за нокти. И като стана дума за тях, днес ви представяме една нестандартна тенденция.

Маникюристът Ким Тронг, отговорен за ноктите на много световноизвестни дами, ни дава идея за плочки, разкриващи аурата. Те са с нейните основни цветове – жълто, оранжево, червено, синьо, зелено, тюркоазено, виолетово и други.

Маникюр с аура – какво представлява?

Най-просто казано, човешката аура е енергийното поле, което заобикаля тялото. Самата дума има латински произход и означава „дъх“.

Смята се, че аурата, която може да нарисуваме върху нокътната плочка, е уникална за всеки един от нас. И душевната, например, може да бъде пълна с най-различни цветове, които вие да използвате за своя нов маникюр.

В своя профил в Instagram Тронг споделя снимки на ноктите на своя клиентка, направени по въпросния тренд. Там една част от ноктите са със син, а останалата – зелен цвят за аурата, разположена по средата. Около нея са разположени бели линии и нежни точки. Плочките са по-дълги, заострени, но вие може да си направите и някоя друга форма с пилата.

Какво ви е необходимо за маникюр с аура?

- лакове в различни пъстри цветове;

- топ лак;

- апликатор за точки;

- гъбичка за омбре ефект в кръгла форма.

Нокти с аура – важно е наслагването на цветовете