Днес е : Понеделник, 27 Юни 2022

Председателят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова и депутатът от БСП Явор Божанков си размениха хапливи реплики

Публикация 21 Jun, 2022 / akcent.bg

Не може всеки път, като чуете за духане, да излизате на трибуната, заядливо подхвърли Божанков

   Председателят на парламентарната група на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова и депутатът от БСП Явор Божанков си размениха хапливи реплики по време на продължаващите  дебати в Народното събрание по вота на недоверие срещу правителството на Кирил Петков.

  Словесните престрелки между двамата започнаха с изказването на Атанасова, в което тя се обърна към поддръжниците на кабинета, които критикуват Румен Радев:

  "От няколко дни за вас Президента на Републиката е човек, който се е объркал, тотално разочарование според Божинката или Божанката, извинявайте, в политика", каза Атанасова от парламентарната трибуна.

  Последва излявление от Явор Божанков от БСП, който обяви, че Атанасова днес е особено емоционална.

   Депутатът от левицата взе повод от фейсбук пост на депутатката от ГЕРБ, в който тя определя като недопустимо и скандално изказването на Асен Василев по-рано през деня, че финансовата политика на ГЕРБ е била: "Да го д....т бедните".

"Ама г-жо Атанасова, Вие сте парламентарист с опит, не може всеки път, когато чуете някаква вулгарна дума или за духане, веднага да излизате на трибуната. Не става просто", каза Божанков.

  Той посочи още, че председателят на ПГ на ГЕРБ-СДС в парламента се опитва да се вреди сред бедните.

Коментари

Свързани новини

Реклама

Реклама