Днес е : Неделя, 29 Януари 2023

Първият дигитализиран флот вече е в България– показаха го на TRUCK EXPO 2022 в Пловдив

Публикация 17 Jun, 2022 / akcent.bg

   На TRUCK EXPO 2022бе официалното представяне на най-новата и дигитализирана транспортна композиция – Международният камион на годината, влекачът на DAF XF и най-иновативното аеродинамично полуремарке – моделът EcoFlex, част от серията EcoGeneration на Schmitz Cargobull.

   Представянето се осъществи чрез премиера на професионален филм за композицията, заснет по време на  преминаване на полеви тестове в Европа и България.

    Съвместният проект на DAF, Schmitz и EuroSpeed бе представен пред професионална публика и журналисти на специално събитие, част от програмата на TRUCK EXPO 2022. На него транспортната компания EuroSpeed показа реалните резултати от преминатия полеви тест на най-модерната транспортна композиция у нас.  

   Специалният филм, заснет по време на теста на композицията, показва пътищата, по които преминават влекачът и ремаркето, товаренето в ремаркето и неговите функции, както и предимството за шофьора да кара камион с дигитални огледала.

   Екипът на EuroSpeed е изключително щастлив, че именно те първи имат възможността да изпробват всички предимства на бъдещето в транспортния бранш, както и да представят получените положителни резултати, свързани с опазването на околната среда, намаляването на вредните емисии и не на последно място – по-голямата безопасност за всички участници на пътя.

Тук може да гледате официалния филм: https://youtu.be/_okQhZnvQlU

Композицията можете да видите на TRUCK EXPO 2022, което ще продължи до събота, 18-ти юни, на откритите площи на Международния панаир – Пловдив. Последният ден на изложението е обявен за Ден на отворени врати. Вход свободен!

   TRUCK EXPO 2022се организира от Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България. В изложението участват водещите световни брандове тежкотоварни автомобилиBMC TRUCKS, DAF, FORD TRUCKS, ISUZU, IVECO, MERCEDES-BENZ, RENAULT TRUCKS, SCANIA, VOLVO TRUCKS. Представени са най-новите модели, технологии и оборудване в категория N1, както и богато разнообразие от ремаркета и полуремаркета на SCHMITZ CARGOBULL, MEGA, KÖGEL, MEILLER, KNAPEN, DOLL, WEKA, HÜFFERMANN, SCHWARZMÜLLER, OZ TREYLER, LAMBERET, хидравлични системи за товарни автомобили, фирми за сервизно оборудване, резервни части, гуми, масла, аксесоари и консумативи, до финансови услуги, вериги бензиностанции, застрахователни компании.

Коментари

Свързани новини

Още Новини

Реклама

Реклама