Днес е : Неделя, 29 Януари 2023

Диана Филипова прави своя дебют с модна колекция в сърцето на Европа

Публикация 06 Jun, 2022 / Румен НИКОЛАЕВ

Българската инфуленсърка, моден експерт и модел показа творчески дух и стил в облеклата в две линии

 

   За Диана Филипова  е голяма чест и удоволствие  да представи част от колекцията си заедно с уникалния Франц Боренски и неговите модели от агенция “Fabulous & Fair Model Agency от Franky van Borensky” - в RED ROOM Виена. Модната фиеста събира ценители на 28  май в австрийската столица.

   Атмосферата и гостите, както и организацията, опрадвадат очакванията- те са страхотни.

  Колекцията на Диана се състои от две линии.

   Първата линия съчетава спортни и елегантни ежедневни дрехи, за които използва много дънкова материя, тюл, пера и различни надписи. Облеклата са нестандартни, елегантни, а използваните материи- фини.

   Втората линия се състои от елегантни вечерни и бални рокли. С тях се търси възможността всяка една жена да бъде забележима и официална. Използвани са различни  материали, предимно тюл, като моделите са вталени и секси за дамите, които търсят този ефект, както и по-пищни рокли за жени, които търсят тържественост в облеклото.

 

   От идеята до реализацията на тази модна фиеста в сърцето на Европа минава близо година, разказва пред Акцент.БГ Диана. Дамските облекла са изработени в Австрия, като Франк ван Боренски с агенция за модели Fabulous & Fair Modelagentur by Franky van Borensky оказва сериозна подкрепа модното събитие да стане една запомнящо се модно приключение.