Днес е : Сряда, 18 Май 2022

Позиция на ПП ,,Има такъв народ,,- област Русе относно номинацията на Анатоли Станев за Областен управител от квотата на ПП ИТН,

Публикация 09 Jan, 2022 / akcent.bg

                До всички граждани на Област Русе
 
            Позиция на ПП „Има такъв народ“- област Русе
  
                            Относно номинацията на Анатоли Станев за Областен управител
 
    Уважаеми съграждани,
 
   През последните няколко дни се развихри организирана атака срещу номинацията на ПП „Има такъв народ“ за областен управител на Област Русе. С оглед на изявите на неформални организации и насищане на социалните мрежи с неистини и манипулации заявяваме категорично подкрепата си за тази номинация. Заплахите и грубият, провокативен тон на атаките са гаранция за подходящата номинация на ПП „Има такъв народ“.
 
   Анатоли Станев е доказан професионалист с 20-годишен правен опит, който гарантира знания и умения за познаване и решаване на проблемите на местната общност. Опитът му като адвокат дава реална възможност да защитава признатите от закона права на граждански и административни субекти. Това безспорно е свързано със задълженията на Областния управител, който трябва по право да реализира държавната политика на местно ниво. Малка част от този опит, от професионалната биография на г-н Станев, е свързана с работата му в държавната администрация. Дейността му като общински съветник и като член на ръководството на две постоянни комисии в Общинския съвет, както и на контрольор на общинско предприятие, доказват неговия професионализъм. Опитът, образователният ценз и личните качества на Анатоли Станев са гаранция за отговорното ни отношение към настоящето и бъдещето на Русе.
 
   Ние бяхме и ще бъдем с лицата и имената си пред гражданите на Русе. Уважаваме правото на мнение и лична позиция на всеки човек и сме част от всички, които сбъднаха промяната. Миналата година по това време статуквото не просто решаваше настоящето на града ни, но и редеше планове за бъдещето му. Това завинаги вече е назад във времето. НО! Не бива да бъде забравяно и подминавано! Затова ние ще отстояваме позициите си и ще браним правото на всеки да го прави.
Силата е в истината и ние ще я отстояваме докрай!
 
Светлин Стоянов – Областен координатор на Област Русе
Татяна Нахабедян - Общински координатор на ПП „Има такъв народ“ на Община Русе
Станислава Христова - Общински координатор на ПП „Има такъв народ“ на Община Иваново
Стойчо Минков - Общински координатор на ПП „Има такъв народ“ на Общини Бяла
Николай Захариев - Общински координатор на ПП „Има такъв народ“ на Oбщина Ветово
Цанислав Симеонов - Общински координатор на ПП „Има такъв народ“ на Община Две могили
Илиян Игнатов- Общински координатор на ПП „Има такъв народ“ на Община Ценово
Ивайло Доков - Общински координатор на ПП „Има такъв народ“ на Община Борово
Явор Радев - Общински координатор на ПП „Има такъв народ“ на Община Сливо поле

Коментари

Свързани новини

Реклама

Реклама