Понеделник, 25 Септември 2023

Пълен профил на мъжете ВЕЗНИ

Пълен профил на мъжете ВЕЗНИ
Публикация   08:10     12 Ноемв, 2021 /     akcent.bg   /     864

    Везните и спорта не са особено съвместими. Сред представителите на тази зодия мъжете с атлетично телосложение са рядкост. Те предпочитат по-интелектуални забавления - шах, карти, монополи и други настолни игри.

   Мъжът Везни е добър събеседник и очаква от отсрещните същото. Ако не правите разлика между Моне и Мане или между Бетовен и Пикасо, то надали ще му бъде интересно с Вас.

   Представителят на тази зодия е дружелюбен и има ярко изразено чувство за справедливост.

   Дипломатичен, тактичен, умеещ да носи шеги и на свой гръб.

   Мъжът Везни е добър колега и доволно лош шеф.

   Компромисите са неговата стихия, в която няма равен. Въпреки това медалът има и обратна страна - ако се налага бързо да се вземе някакво решение, то Везните ще се колебаят до безкрайност. Определено не им е присъщо да направят избор самостоятелно.

   Основният проблем на мъжа от тази зодия е, че от една страна няма случай, в който той да не иска да пъхне любопитния си нос, но от друга, категорично не е готов да отговаря за нещо лично.

   Притежава отлична интуиция. Седем пъти премислете преди да му "хвърлите прах в очите". "Човекът-рентген" веднага забелязва чуждите неискрени подбуди и мотиви, въпреки че рядко използва тази информация за лични облаги. По-скоро се опитва да оправдае тази или онази постъпка...

   Мъжът Везни е ценител на прекрасното. Увлича се по архитектурата, живописта, музиката, театъра и... жените... определено жените!

   В ранен етап от взаимоотношенията той е безкрайно магнетичен и използва очарованието си по пълна програма. Знае как да завоюва жената, въпреки че, когато най-накрая се сдобие с нейната благосклонност, започва да се чуди нужна ли му е тази дама изобщо.

   Причината за това поведение е своеобразният му перфекционизъм. Везните искат всичко да се случи в най-подходящия момент, по най-съвършения начин.

   Най-малките отклонения от идеалния вариант ги карат да започват всичко отначало, но вече обектът може да е друг...

   Везните са изключително чувствителни към похвали и комплименти, които, ако са казани на място, могат да ги вдъхновят за всякакви подвизи.

   За жените, които знаят какво искат, мъжът Везни е лесна плячка. Той неусетно се влюбва, но с големи усилия завършва взаимоотношенията. Ненавижда споровете и скандалите!

   Представителят на тази зодия започва да се интересува от момичета от най-ранна детска възраст. Обикновено този интерес продължава през целия му живот.

  Той би бил щастлив, ако неговата избраница е спокойна, може да се владее и не изпада в крайности и истерии.

С голяма трудност различава любовта от приятелството, но в едно е убеден - любимата му няма право да флиртува с други мъже! Това обаче не му пречи да използва правилата на двойния стандарт, стане ли въпрос за него самия... Не очаквайте безпрекословна вярност от мъжа Везни. Той рядко изпитва дълбоки чувства и отношенията му с жените могат да се нарекат по-скоро повърхностни. Този дяволски очарователен мъж не вижда нищо лошо в това да "върти" два романса едновременно...

   Привличат го добре облечените жени с дълги коси и влажни, блестящи, подмамващи към целувка устни.

           Мъжът Везни и секса

   За представителя на тази зодия задача № 1 в секса е оргазмът на партньорката му. На нея ѝ остава просто да поеме инициативата в свои ръце и нежно ( в леглото Везните не обичат насилието и командите) да му покаже какво ѝ е нужно, за да достигне до върха на насладата. Той веднага ще откликне на всичките ѝ желания и незабавно ще се заеме с изпълнението им. Най-важното - недейте да нервничете! Не бързайте! С Везните трябва да сте търпеливи. В никакъв случай не мислете, че ще загубите времето си. Този подход ще Ви позволи да се насладите на прелюдията, а комбинацията от неговата способност да прави любов и спокойствието, на практика Ви гарантира чувство на дълбоко и пълно удовлетворение. Везните са добре запознати с женската анатомия, надарени са с отлична интуиция и са способни да отгатнат и реализират еротичните Ви фантазии.

   Мъжът Везни е истински секс-маратонец и нека неговата неатлетична външност не Ви заблуждава. Шансовете да достигнете първа до края са много големи. Но бъдете внимателни - ако сексът се превърне в рутина, Везните веднага губят интерес.

   Дори и в пристъп на изгаряща страст този мъж никога няма да скъса дрехите Ви, а "художествено" ще Ви съблече - изцяло в съответствие със собствените му разбирания за красота и естетика. По време на прелюдията той е търпелив, нежен, грижовен и изобретателен, а преминавайки към същината на акта - съсредоточен и целеустремен.Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha