Днес е : Вторник, 6 Декември 2022

За Бога, братя, приятели, съграждани, господа, другари...

Публикация 20 Nov, 2021 / Румен Николаев

    За Бога, братя, приятели, съграждани, господа, другари...

  Не чакайте 13. ноември, за да размислите какъв избор да направите на следващия съдбовен ден за България.

  Проявете си ината и твърдостта към ваксинацията... Пандемията ще мине и ще замине. Но грешният наш избор ще ни тежи .... колко време, както изглежда, няма да е за дълго, но просто да не го пилеем повече.

  Не обръщайте и тези избори в пореден експеримент, защото, ако в хазарта губиш или печелиш в играта за кратко време, тук да секунди често пропиляваш .... или печелиш, своето бъдеще и това на децата си..

  Оставете емоциите и хазартната си интуиция вкъщи. Играйте на сигурно, според някакви изградени, конкретни знания и убеждения. Не разчитайте на късмета си, когато бъркате в чувала, знаейки вица за неудачния избор. 

Всеки един записан в някоя партийна листа за депутат има своята лична история за това участие.

За едни е единствена възможност и престиж да бъдат споменати и снимани в официално облекло на плакат. Други вече са преминали това упражнение и сега са вторачили поглед в парламента и в депутатската заплата.

   Голямата илюзия са набълбуканите листи с по 16 или почти толкова кандидати да представят съгражданите си срещу скромното възнаграждение от близо 10 000 лева.

  Русе и този път ще избере 8 депутати, т.е. народни представители. Наредените  в листите са безброй /вече наистина не е интересен техният брой/. Имената на голяма част от присъстващите в листите буди повече от недоумение, но се прави с цел по този начин да се излъжат още един или негови близки и приятели да гласуват.

   Срам, политическо номадство и жив курвалък, но местните структури  стоят със събути гащи по разпореждане на столичната централа.

   В София са целувките, а тук е живият секс. В който избирателите играят ролята на съучастници в тази ... еротична, традиционно вече за някои политически сили повтаряща се сцена.

    Големият бизнес е в столицата. Големите фирми са принудени да се представляват там, да плащат данъци там, защото Там им се решава съдбата.

  Гласувайте за хора, които имат куража и капацитета да променят нещата. Дайте си гласа за стойностни хора с морал и експертиза!

   Нека промяната, ако въобще я има, започне сега! От всеки един от нас!

Коментари

Свързани новини

    Още Новини

    Реклама

    Реклама