Днес е : Вторник, 7 Декември 2021

ВМРО Русе представи листата и най-младия в 19-ти МИР водач официално и нетрадиционно

Публикация 18 Oct, 2021 / Текс и снимка: Румен НИКОЛАЕВ

  С изпълнение на патриотични песни от младата русенска изпълнителна Виктория Ангелова ВМРО откри нетрадиционно предизборната си кампания пред паметника на Свободата.

   Традиционно за русенските патриоти събитието  заместник – председателят на ВМРО  Искрен Веселинов. За първи път обаче той ще се яви на избори като кандидат за народен представител от листата на ВМРО в Силистра, отстъпвайки лидерското място в Русе на най- младия водач на листа в Русенско и активен воевода Траян Тотев.

   Искрен Веселинов отново потвърди необходимостта ВМРО да участва в следващия парламент и следващо управление на страната. Патриотите ще отстояват националните позиции по отношение въпроса със Северна Македония. ВМРО – БНД ще бъде гарант за успешното завършване на борбата, която понастоящем продължава на дипломатическото поле.

   Определено развълнуван от предизвикателството на води листата на ВМРО в Русе, Траян Тотев изтъкна, че ще продължи да работи за опазване на българщината и преодоляване на демографската криза.

    ВМРО разполага с пакет от мерки, за решаването му, заяви Тотев.  За проблемите на хората той съди и по това, че отскоро е семеен и се радва на дете и прежива всичко както останалите млади хори и граждани.

    ВМРО предлага безплатни детски градини и ясли за всяко българско дете, безплатни учебници за всички ученици до 12-и клас. ВМРО ще пледира и за промяна  на Закона за социалното устройство и най вече в частта,която застрашаава устоите на семейството.

   Горд съм, че тази отговорност да водя русенската листа пада на моите плещи! Заедно вярвам, че ще постигнем големи успехи, твърдо заяви младия водач на русенската листа Тотев.

  Бившият областен управител Галин Григоров е втори в листата на патриотите. Той направи кратък преглед на изпълнените ангажименти до момента в парламента - възпиране на Истамбулската конвенция,  повишихме доходите на пенсионерите!

  ВМРО успя да запази до голяма степен  жизненият стандарт на гражданите да се запази. Григоров отново заяви, че присъствието на ВМРО е необходимо, за да защитят тези свои виждания в полза на обществото

   ВМРО ще бъде вероятно единствената чисто българска партия, която да представлява народния интерес в новото Народно събрание, каза още  Григоров.

      С хоро и своеобразно светлинно шоу в цветовете на българския трибагреник патриотите влязоха официално в предизборната надпревара.

Коментари

Свързани новини

Реклама

Реклама