Днес е : Вторник, 7 Декември 2021

Автобусът на „Продължаваме Промяната“ ще спре в градРусе

Публикация 16 Oct, 2021 / akcent.bg

    Кирил Петков, Асен Василев и отбора на „Продължаваме Промяната“ ще посетят днес град Русе, в рамките на  предизборната обиколка „Промяната идва в твоя град!“.

   Автобусът на промяната с ще пристигне в град Русе на 19 октомври, където Асен Василев, Кирил Петков и екипътим ще срещнат и разговарят с хората от града, за да чуят техните проблеми и да представят основните приоритети на „Продължаваме Промяната“. Сред тях са:спиране на течовете на обществени средства, повишаване на събираемостта на приходите в държавата иинвестирането им в качествено образование и здравеопазване,свободна и конкурентна икономика иосигуряване на достойни доходи за възрастните хора.

    Срещата ще започне в 10.30 на площад Свобода, където екипът на "Продължаваме промяната" ще поднесе цветя на Паметника на сободата.

    В 11.00 ч. ще започне, отворена за граждани, лекция - дискусия със студенти в Канев център при Русенския университет. Лектори: Кирил Петков, Асен Василев, Николай Събев.

    “Най-важното за нас е да се срещаме с хората и да разговаряме стях. Да ги слушаме и да ги чуваме. Ще спираме както в големи, така ив малки населени места.”, каза Кирил Петков.

 

Коментари

Свързани новини

Реклама

Реклама