Днес е : Сряда, 31 Май 2023

Албена решава проблема с чадърите и шезлонгите през следващия сезон пазарно

Публикация 29 Sep, 2021 / текст и снимки- Румен НИКОЛАЕВ

  Курортен комплекс "Албена" през следващия летен сезон ще предлага чадъри и шезлонги на първи и втор ред на плажа срещу заплащане.

  Новината съобщи пред Акцент.БГ  Маргита Тодорова, директор „Експлоатация, маркетинг и продажби“  и член на Съвета на директорите на дружеството.

   Тази година експеримента всички чадъри и шезлонги да са пъ един лев напълни в разгара на сезона комплекса. Особено в почивните дни опашки от автомобили се виеха и почваха почти от "Златни пясъци".

   В същото време обаче това създаден дисконфорт на пачиващите в комплекса, където овновната част на на ол инклузив и имат предплатени в цената шезлонг и чадър. Освен това и тук не мина без феномена "резервация с хавлия".

   Смятаме, че платените шезлонги и чадъри на първи и втори ред, независимо от това дали ще се ползват от почиващи или от гости за един ден, до известна стерен ще успокои ситуацията, каза Маргита Тодорова.

  Сравнително успешен сезон отчитат от комплекса. През трите месеца работеха 2/3 от хотелите.  Преобладаващите туристи са били от България и Румъния, по-малко от Германия и Чехия.

Коментари

Свързани новини

Реклама

Реклама