Днес е : Вторник, 19 Октомври 2021
ИЗБОРИ "2 В 1" 2021

Грамоти за русенски баскетболистки и културист от областния управител Стефко Бурджиев

Публикация 04 May, 2012 / akcent.bg


 

    Почетни грамоти връчи днес на русенски баскетболистки и културист областния управител Стуфко Бурджиев. Така той изрази признателността си за високите постижение на спортистите.

       За поредното завоюване на Купата на България и за спечелването на първото място в държавния шампионат с грамоти бяха удостоени баскетболистки от русенския клуб „Дунав”.  Грамота за най-полезен играч в Националната баскетболна лига получи Ейдриън Джонсън. Като най-лоялен състезател беше отличена Шарел Алън. Задочно с грамоти за изключителен принос в развитието на русенския женски баскетбол бяха удостоени треньорът на отбора Георги Божков и бившият мениджър на клуба и настоящ зам.-кмет на Община Русе Свилен Иванов. Президентът на клуба Красимир Трифонов също получи грамота. Областният управител Стефко Бурджиев удостои с грамота и изпълнителният директор на „Оргахим” АД  Мариус Вакароиу за подкрепата и съдействието, което дружеството оказва на отбора.

       На същата церемония с грамота за високи спортни постижения и изключителен принос в издигането престижа на Русе и България в международен мащаб беше удостоен и културистът Велислав Серафимов. Само преди броени дни, състезателят на Клуб по културизъм „Флекс” стана шампион по културизъм в категория до 70 кг. на Националния шампионат „Турнир Пловдив”, който е етап от квалификации за Балканско и Европейско първенство. Там той спечели и квота за международните състезания.

         В края на церемонията,  Бурджиев изрази признателността и високата си оценка за постиженията на спортистите и им пожела да продължат да радват почитателите на баскетбола и културизма с победите си.

Коментари

Свързани новини

Реклама

Реклама