Сряда, 17 Април 2024

Крум Зарков към Бойко Рашков: „Какъв е броят на пътнотранспортните произшествия по пътя Русе-Бяла?“

Крум Зарков към Бойко Рашков: „Какъв е броят на пътнотранспортните произшествия по пътя Русе-Бяла?“
Публикация   14:54     17 Авг, 2021 /     akcent.bg   /     1073

   Народният представител от Коалиция „БСП за България“ Крум Зарков поставя отново, от трибуната на Народното събрание, въпроса за пътя Русе-Велико Търново. „Изграждането на автомагистрален пъ тРусе - Велико Търново отдавнане е само инфраструктурен проект за икономическо развитие. Това е животоспасяваща операция и забавянето й толкова много години е абсолютно неприемливо.“ е мнението на г-н Зарков.

   Днес, той депозира в деловодството на Народното събрание актуален въпрос към пореден министър,на какъв етап е реализацията и какви са сроковете за приключване на проекта.

   Втори въпрос г-н Зарков отправя и към БойкоРашков, в качеството му на министър на вътрешнитеработи, относно броя пътнотранспортни произшествия, ранените и жертвите в тях пре зпериода от 2017 г. до днес.

   Очаква се отговорите да бъдат дадени на парламентарен контрол, в петък.    „Ще предоставя информацията на всички народни представители от региона без значение от политическата им украска, на областната управа и на местните власти.   Заедно и с подкрепата на русенци и жителите на областта трябва да покажем на следващата власт - каквато и да е тя - че повече не можем да чакаме.“, зави Крум Зарков.Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha