Днес е : Събота, 25 Юни 2022

Кралев, Атанасова ГЕРБ и Георгиев от ИТН остават депутати от 19-ти МИР Русе

Публикация 15 Jul, 2021 / akcent.bg

  Всички депутати, които ще представляват 19-ти МИР Русе вече са ясни часове преди утре да представят в ЦИК декларациите си.

   Става въпрос за Красен Кралев, който освен водач на листата на ГЕРБ, е избран за народен представител и от Варна. Обещал съм пред русенци и ще работя за тях и тови парламент, заяви бившия спортен министър пред Акцент.БГ.

   Десислава Атанасова, която вече има един мандат като дерутат от 19-ти МИР, ще работи за русенци изборът и отнавя първата позиция в Разград.

   Васил Георгиев ИТН също е предпочел и ще бъде народен представител на партията на Слави Трифонов от Русе, въпреки че успя и спечели депутатско място в Кърджали.

    В Русе мандатите са осем:

    От „ИТН“ депутати отново ще са Светлин Стоянов и Васил Георгиев, както и бившият командос Билян Кършовски. От ГЕРБ-СДС в парламента влизат бившият спортен министър Красен Кралев и доскорошният депутат Десислава Атанасова.

   Останалите мандати  са за Крум Зарков („БСП за България“), за дипломата Стефан Тафров („Демократична България“) и за Бюрхан Абазов (ДПС).  Зарков направи обръщение към партийната организация в Русе да реши дали да остане или да влезе следващия в листата предвид слабото представяне на БСП в региона и в национален мащаб . Но според социалисти доверието към него не се е променило и той ще ги представлява в новия парламент.

, а ако някой от тях предпочете друг район – и Цветан Райчинов

копирано от: https://debati.bg/palen-spisak-na-deputatite-v-46-toto-narodno-sabranie/

 

Коментари

Свързани новини

Реклама

Реклама