Днес е : Събота, 19 Юни 2021
Парламентарни Избори 11.07.2021

Над 100 автомобила събра започналото днес автомобилно изложение в Русе

Публикация 11 Jun, 2021 / akcent.bg

   В Русе се проведе Осмото изложение на автомобили. 23 марки и 13 фирми показват над 100 автомобила на започналото днес Русенско изложение. То се намира на паркинга пред Метро Кеш & Кери и ще продължи до неделя включително.

   За първи път на експото можеше да се види и почистваща техника за професионална и домашна употреба.

   Миналогодишното издание на събитието не се случи заради извънредните мерки, но тази година всички участници се отзоваха на поканата на организаторите.

   “Държавата трябва да осъзнае, че подкрепяйки гражданите да си купят нови автомобили, ще доведе до по-голяма безопасност на пътя, опазване на въздуха и по-добро качество на живот“, каза кметът на Русе Пенчо Милков, пожелавайки успех на участниците.

   От своя страна Валери Костов, който е сред орагнизаторите на днешното изложение, сподели, че тази година очаква силен старт особено след пандемията от COVID-19.

   На официалното събитие присъстваха също и областният и заместник-областният управител на Русе Борислав Българинов и Синан Хебибов. Своеобразното експо допринася за утвърждаването на Русе като център в дистрибуцията на моторни превозни средства! Неведнъж тук са демонстрирани и някои от най-съвременните нововъведения в автомобилната техника.“, каза Българинов пред присъстващите.

 

Коментари

Реклама

Реклама