Днес е : Петък, 17 Септември 2021

Красен Кралев: Градеж, градеж и пак градеж, сигурност, стабилност, спокойствие за гражданите

Публикация 07 Jun, 2021 / akcent.bg

Целта ни е да си върнем доверието на хората и да бъдм първа политическа сила отново, каза областият председател на ГЕРБ Георги Кръстев

    Щастлив съм, че съм отново съм водач. Амбициите ми са по-големи от това, което предния път постигнахме като резултат. Въпреси изключително промененият тон през последните месеци, говорене на омразата и клеветите, ние ще запазим добрия тон и ще водим позитивна кампания. Това каза водачът на листата на ГЕРБ за народни представители Красен Кралев след регистрацията и в РИК.

    Ще акцентираме върху това, което сме направили и което мислим да направим. Смятам, че това, което сме правили през последните години е за доброто на България.

   Градеж, градеж и пак градеж, сигурност, стабилност, спокойствие за гражданите. Българският бизнес и граждани имат нужда от сигурност и спокойствие.

  Много се радвам отново да бъда в Русе, каза пред медиите втората в листата, бившият вече председател на парламентарната група на ГЕРБ Десислава Атанасова. Надявам се резултатът ни да бъде по- добър.

   Листата на ГЕРБ е утвърдена от Изпълнителната комисия, а самото решение да не участва в изборите е лично на г-жа Алисе Муртезова. Тя има свои съображения и ако желае, да ги сподели.

   Колкото до Пламен Нунев, се отказа от поста си областен ръководител след последните парламентарни избори, след загубата на местните и на парламентарните избори. Изпълнителната комисия взе решение, че трябва нова енергия и нови хора. Затова и Георги Кръстев бе избран за областен ръководител. Предполагам, че той ще разчита на опита на всички нас и се надявам да се поздравим с по- добър резултат, каза още Атанасова.

  Целта ни е да си върнем доверието на хората и да бъдм първа политическа сила отново. Това ще бъде трудно- атаките към нас, които ще са нечести, ще продължат, каза областният координатор Георги Кръстев.

  Необходимо е да отворим ветрилото към младите хора- те да бъдат приобщени и  представени, а не забравени и отхвърлени.

  Моята лична кауза е да създадем такива условия, че младите хора да предпочетат и да останат в България.

   Кръстев представи и листата:

1 Красен Кралев

2 Десислава Атанасова

3 Д-р Цветан Райчинов- председател на УС на Районната колегия към БЛС.

4 Николай Братованов- юрист

5 Драгомир Драганов- областен лидер на СДС

6 Георги Кръстев- с нтрупан опит в ЕП, работил съвместно с Европейския комитет на регионите. Има редица академични постижения и награди.

7 Бедрос Пехливанян

8 Орли Дяков

9 Проф. Михаил Илиев

10 Иван Иванов, общински съветник

11 Севдалина Стоянова- учител, гражданска квота

12 Красимир Костадинов- предприемач от Борово

13 Кремена Кръстева- директор на училище

14 Евгени Игнатов

15 Кристияна Колева- студент „Стопанско управление”

16 Мирослав Залев - инженер

Коментари

Монев  
10:41:51 / 2021-06-12

Уважаеми г-н Николаев,останах неприятно изненадан,когато коментарът ми за "кукувицата" Д.Атанасова,беше изтрит от страницата на сайта Ви.Отхвърлена от русенските избиратели,тя беше в Монтана и за трети път,"каца" в структурата на герб в Разград.Това е проверимо и е сигурно повече от сто процента.Един честен,с прозрачен бизнес русенец,който не използва лактите си за да расте в йерархията на партия към която принадлежи,е "закован" на седмо място при състезаващите се за 46-НС.Ето такива истини споделям със съгражданите си,за което моля да не бъда пренебрегван от Вас и Вашите подчинени!

Свързани новини

Още Новини

Реклама

Реклама