Днес е : Петък, 17 Септември 2021

БСП регистрира листата си с 15 кандидат - депутати с различни компетенции в обществено- икономическия живот

Публикация 07 Jun, 2021 / akcent.bg

  Нашите кандидати за народни представители са хора с различни компетенции- право, икономика, финанси, земеделие- всичко, което е нуждо да се представим добре и този път. Това каза водачът на листата Крум Зарков след като коалицията регистрира листата си в РИК.

  Надявам се едно истинско състезание на идеи, надяваме се Русе и областта да бъдат в центъра на публичния дебат, смятаме да пренесем Русе в центъра на българската политика. За русенци са необходими чист въздух, хубав път, инфраструктура- образователна и икономическа, която да задържа хората в региона и да се развиват.

  За тези послания ние сме разработили конкретни мерки и програми, които сме готови да приложим още в първия ден от работата на новото Народно събрание.

   Целта ни е да имаме по-добър резултат от предходните избори през април и това е напълно реалистично, каза още Зарков. Нашата кампания ще бъде очи в очи с хората.

 В последните месеци българската политика се доминира от въпроса "Кой с кого не може?". Ние казваме, че има и действие на консолидация. В Русе това се получава добре от доста дълго време. Надявам се това да се случи и в национален мащаб.

 

Коментари

Свързани новини

Още Новини

Реклама

Реклама