Днес е : Неделя, 19 Септември 2021

Искрен Веселинов: Българските патриоти трябва да са в новия парламент, за да защитават националните интереси

Публикация 07 Jun, 2021 / akcent.bg

   Листата на "Българските патриоти" в Русе е от 16 кандидати за народни представители, като 1/3 от нея е гражданска квота. Това каза водачът на листата Искрен Веселинов, зам. председател на ВМРО след регистрацията в РИК. След Веселинов е бившият вече областен управител Галин Григоров, трети-  регионалният мениджър на аптеки Марешки, представляващ ПП "Воля" Вихрен Бухов.

    За нас е изключително важно на тези избори Българските патриоти да се представят убедително и да влязат с голяма група в новия парламент. Предстои идеологически сблъсък, който е изключително важен. Следващите месеци България ще бъде под изключителен натиск по различни направления- за признаване на Северна Македония и отказ от нашите изконни права и интереси, за узаконяване по някакъв друг начин на Истанбулската конвенция, както и за други неща, които са в разрез с националните интереси, каза Веселинов.

  Аз като русенец изразявам и една друга тревога. Изключително притеснителен е фактът, че нещо, за което съм работил 4 години в 43-я парламент- магистралата Русе- Велико Търново продължава да боксува. Все още не се отварят ценовите предложения повече от месец, след като това трябваше да се случи. Явно в стремежа си да бягат от отговорност управляващите в момента всъщност заплашват бъдещето му. Искам да призова партиите в сегашния служебен кабинет да упражнят натиск върху своите представители в правителството, така както ние го упражнявахме. Не е изключено ако Русе няма необходимото лоби в следващия парламент други приоритети да изпреварят нашия.

   Същото се случва и с другия голям и важен за нашия град проект- тунелът под Шипка.

  Ето и листата на кандидатите за народни представители от Българските патриоти в 19-ти МИР:

Искрен Василев Веселинов
Галин  Тодоров  Григоров
Вихрен Иванов Бухов
Калоян Чавдаров  Христов
Нина Йорданова Крушева
Елка Йорданова Димитрова
Траян Тихомиров Тотев
Атанас Маринов Атанасов
Кремена  Андреева Бояджиева
Румен Ламбев Григоров
Даниел Никифоров Нанков
Валентин Васков Джамбазов
Кремена  Недкова Любенова
Галина  Иванова Барбукова
Цветелин Георгиев Радулов
Иво Колев Пазарджиев

Коментари

Реклама

Реклама