Днес е : Неделя, 9 Май 2021

Пламен Нунев с оставка до Изпълнителната комисия на ГЕРБ. Приема това свое действие като единствения достоен акт

Публикация 12 Apr, 2021 / Румен НИКОЛАЕВ

Областният координатор на партията на ГЕРБ в Русе остава депутат в 45-то Народно събрание


    На 11 май постовете си в ръководството на партията се планира да загубят Менда Стоянова, Красимир Велчев,Пламен Нунев и Йорданка Фандъкова. Димитър Николов и Живко Тодоров засега били под въпрос.

  Слаби резултати в градове, които са му фаворити, провокирали Борисов да започне почистване.Още нямал фаворити за нови партийни началници, но най-вероятно ще бъдат от досегашните министри, пише 24 часа.

  Членът на Изпълнителната комисия и областен координатор на ГЕРБ в Русе Пламен Нунев потвърди, че още на 8-ми април, непосредствено след изборите и обявяване на изборния резултат, е подал заявка за оттегляне от поста областен координатор. Това той каза за първи път пред Акцент.БГ малко преди обед..

  Смятам, че имам доблестта да направя това и дори съм длъжен след като вече два избора в област Русе ГЕРБ отстъпи първото място- на местните през 2019 г. и сега на парламентарните, коментира Нунев. Той обаче ще продължи да работи за структурата на ПП ГЕРБ и ще помага с всичко, което се поиска от него.

  Вече 15 години съм областен лидер,  който вече трябва да се оттегли, за да има наистина промяна. Нунев изказа чрез Акцент.БГ благодарността си към лидера на партията Бойко Борисов за гласуваното толкова много време доверие.

  И местната структура има нужда от нови лица, каза още Нунев. За него партийната работа е апостолска и това той го е доказал във времето.

  Нунев ще остане депутат в този парламент, колкото и време да продължи да съществува народното събрание.

 

Коментари

Хаха  
16:15:27 / 2021-04-12

Точно този измамник ли ще говори за достойнство?

Бай Ставри  
14:42:38 / 2021-04-12

Чакаме те...

Русенец  
14:17:16 / 2021-04-12

Точно така ще е. Ще е подал оставка, ама друг път. Изгонили са го от партията, чрез която години наред мачкаше хората в нашият град.

Свързани новини

Още Новини

Реклама

Реклама