Днес е : Неделя, 9 Май 2021

Прогнозата на Андрей Райчев: 60/40

Публикация 11 Apr, 2021 / akcent.bg

   ГЕРБ има експертизата за кабинет, само малоумен може да каже нещо срещу имена като Георги Ганев или Даниел Митов. Те имат обществено одобрение, както и на международната общност. Това заяви политологът Георги Харизанов в студиото на Нова телевизия. Според него трябва да се свали напрежението, да се намали омразата между хората, за да започне рационален разговор.

   Социологът Андрей Райчев обаче заяви, че това трудно ще се случи. Според него е ясно, че ГЕРБ има експертност, но за съжаление изборните резултатите възпроизвеждат ситуацията от август миналата година - че хората искат промяна.

   Какво ще донесат новите избори – ГЕРБ може да порасне, но може и не, БСП – със сигурност – не, Слави Трифонов, не е сигурно, Манолова и градската десница – едва ли, каза Райчев.

   Той заяви още, че Радев и Борисов така са се фиксирали помежду си, че това пречи на държавата, а те престават да мислят рационално.

   Прогнозата на Андрей Райчев продължава да е без промяна от четвъртък - 60 на 40 процента за провеждане на нови избори срещу кабинет в този парламент.

Коментари

Свързани новини

Още Новини

Реклама

Реклама