Днес е : Петък, 16 Април 2021

Възрожденски дух и дарителски изяви на труд и средства са в основата на новата зала по борба в Сливо поле

Публикация 03 Apr, 2021 / akcent.bg

   Съвременни уреди за подготовка.Чисто нов тепих.Изключителни условия за тренировка. Добър пример в лицето на ветераните.Благодарност и на всички, които по един или друг начин подкрепиха с пари и труд това благородно начинание.. Доказахме ,че когато има желание се намира начин.Огънят запали Иво Каменов и ръководството на клуба по борба в лицето на кмета Валентин Атанасов, Фейзола Кязим, Митко Лападжов и Саами Хасан. Фейзолата пръв се включи да помага и показа, че сърцето му е още на тепиха.Сливо поле вече има обновена зала по борба, с която може да се гордее.  Трябва да се вярва на треньорите за стремежа им и обещанието тук отново да има републикански шампиони при децата.
   Изграждането и оборудването на тази зала, множеството деца при откриването само доказват, че това е нещо очаквано и необходимо, изградено с много ентусиазъм и възрожденски дух.
   
 
      ЧЕСТИТО!.
 
   Участвали с безвъзмезден труд: Пламен Чиликов, Евгени Антонов, Огнян Чиликов, Севди Лападжов, Наско Чиликов, Александър Каменов, Румен Благовестов, Илкяй Сабриев, Стилян Чиликов, Юлиян Чиликов, Андрей Лападжов, Ивайло Каменов
   Спомоществователи: Заслужил майстор на спорта- Валентин Йорданов, майстор на спорта Фейзула Кязим, Фишери 2009, Данчев Комерс, Свинекомплекс Бръшлен АД, Моллов Пласт, КА ЕМ ГРУП, МИР 95, Александър и Ивайло Каменови, П. А. Инженеринг 2012, Министерство на младежта и спорта, Община Сливо поле.
 
За изключителни заслуги към борбата специални брагодарности на: Димитър Каменов- треньор, Саами Хасан и Асен Чиликов

Коментари

Свързани новини

Още Новини

Реклама

Реклама