Днес е : Неделя, 19 Септември 2021

Има такъв народ регистрира листата си в Русе, интересни имена са сред кандидатите за народни представители

Публикация 28 Feb, 2021 / akcent.bg

  ПП "Има такъв народ" регистрира днес в 11 часа в РИК листата на кандидатите за народни представители, съобщи областният координатор Светлин Стоянов. Пред Акцент.БГ той потвърди, че е водач за 19-ти МИР. Светлин Стоянов е възпитаник на АЕГ "Гео Милев". Останалите кандидати обаче ще станат ясно, след като листата за Русе бъде качена на сайта на ЦИК на 3-ти март, заявиха от партийния пресцентър в столицата.

   Междувременно стана Акцент.БГ стигна до името на втория в листата -  51-годишният Васил Георгиев, възпитаник на Английската гимназия в Русе. Завършил е Стопанска академия „Д. И. Ценов“ в Свищов. Георгиев има  19-годишен стаж в Турция като дипломат и директор на голяма компани

   Същевременно в медиите беше оповестено заявлението за регистрация на листата за София- област. Водач е Виктория Василева, главен секретар на партията. Тя също е възпитаник на Английската гимназия в Русе и е била част от СДС.  На второ място е Георги Георгиев, областен координатор за Софийска област, трети е Никола Кръстев, зам.-областен координатор за Софийска област. 

   Снощи лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов представи експерти, които ще бъдат сред основните кандидати за депутати в неговия полит... Прочети повече „Нашата цел на първо място е да спечелим изборите. Доверието на хората ще ни даде силата да направим промяната, която 70% от българите искат. Тепърва ще се сблъскваме с последствията от Ковид пандемията, затова не можем да си позволим страната ни да продължи да се управлява както до сега.“, заяви Никола Кръстев.

    Той добави, че очаква честно състезание на идеи и качествени управленски програми. В листата следват Паунита Михайлова, Венцислав Асенов, Цветанка Войнова, Румен Лафчийски, Цветослава Петкова и Иван Иванов.


 

Коментари

Свързани новини

Реклама

Реклама