Днес е : Събота, 24 Юли 2021

Тошко Тодоров: Надявам се хората да отидат да гласуват и да препотвърдят гласа си от Референдума

Публикация 13 Feb, 2021 / Текст и снимки: Румен НИКОЛАЕВ

"Има такъв народ" откри тържествено партийния си офис в Русе

  Надявам се, че предстоят нормални дни, не толкова интересни. Така определи зам. председателят на ПП "Има такъв народ" Тошко Тодоров, който бе заедно с главният секретар Виктория Василева сред гостите на откриването на партийния офис днес в центъра на Русе. Идват избори и хората ще решат кой да взема решения от тяхно име през следващите 4 години.

   Общинският координатор на партията в Русе Татяна Нахабедян предостави думата на областния координатор Светлин Стоянов, както и на колегите си за общините: Иваново- Станислава Христова, за Ветово- Николай Захариев и за Бяла- Стойчо Милков, за да се представят на импровизираното тържество на площадчето встрани от Съдебната палата.

  Най-важното е хората да излязат да гласуват, да не ги е страх. Да приемат, че това всъщност ще бъде втора част от Референдума, който срещна подкрепата на 2,5 млн. българи.

   Част от присъстващите днес бяха от хората, които лятото протестираха. Съвсем логично е, каза Йорданов, те имат вече изявена гражданска позиция, която бе ясно формулирана- Оставка за правителството на Борисов и оставка на Гешев.

  Много добре знаете, че нас ни управлява човек, бивша мутра от СИК. Няма демокрация, а тя ще дойде чрез избори. Дали ще има повторни избори тази година Йорданов отговори, че не е врачка, но се надява на висока избирателна активност.

  При масово гласуване, която и да е власт и много по-легитимна и премахва изкривяването на вота /купуване на гласове, корпоративен вот, невалидни бюлетини/. "Има такъв народ" зам. председателят определи като нова, млада партия, направена по нежелание. Ако Законът беше спазен, то нещата, които хората заявиха ясно на референдума, щяха да са Закон и ние партия нямаше да правим.След като тази гнусна политическа класа може да си позволи да пренебрегне гласа и мнението на 2,5 млн. българи, нямат място там.

   Крайно време е някой като обещае нещо, да си изпълни обещанието. Разчитаме просто хората да излязат да гласуват и да препотвърдят гласа си.

 

  

Коментари

Свързани новини

Реклама

Реклама