Сечкова с 4 въпроса до жената на Христо Иванов

Сечкова с 4 въпроса до жената на Христо Иванов
Публикация   11:55     17 Ян, 2021 /     akcent.bg   /     1089

Виолета Сечкова – бивша тв водеща, модел и дългогодишна партньорка на Александър Сталийски попадна след почетните консули

     Бившата тв водеща Виолета Сечкова написа отворено писмо до жената на Христо Иванов. В него тя отбелязва, че писмото е от една възмутена жена, майка и съпруга до всички български майки и съпруги и в частност до г-жа Йорданка Иванова, майка на две деца и съпруга на Христо Иванов, председател на „Да, България“. Ето какво още пише в него:

   Пише Ви Виолета Сечкова. За мен семейството е най-голямата ценност. Така съм възпитана. Имам щастието да се радвам на три прекрасни деца и техния любящ баща. На 13.01.2021 г. Вашият съпруг г-н Христо Иванов разпространи в социалните мрежи вулгарна лъжа по мой адрес. Г-н Иванов публикува в личния си фейсбук профил текст, съдържащ абсурдни клевети, илюстриран с моя снимка. Председателят на „Да, България“ си позволи в името на политически цели цинично да потъпче моята чест и ценностите на нашето семейство. И то го направи като страхливец - чрез внушения, без дори да се осмели да спомене името ми. Kато жена и майка, бих искала да Ви попитам, г-жо Иванова:

1. Одобрявате ли, когато политици, в частност съпругът Ви, заради съмнителни политически дивиденти са готови да погазват всякакви морални норми? Без никакви скрупули да лъжат публично, да накърняват и уронват личното достойнство на една майка.

2. Това ли са моралните ценности, в които възпитавате децата си?

3. Ако сте на мое място, какво ще им разкажете? Как ще им обясните, че клеветите за майка им са жалка политическа игра?

4. Според Вас, възможно ли е един мъж да постъпва непочтено и да има претенцията да е достоен политик? Деянието на Христо Иванов, по мое мнение, е позор за един съпруг и баща. Днес съм аз. Утре може да сте Вие - може да е всяка майка и жена", пише тя, цитирана от Блиц.

     Почетните консули  привлякоха общественото внимание, след като в това отбрано общество попадна и Виолета Сечкова – бивша тв водеща, модел и дългогодишна партньорка на Александър Сталийски, по-известен като лице на близкия до премиера кръг "Котараците".

       Обикновено почетните консули са изявени личности, хора с опит в бизнеса и държавното управление, с контакти, обществено влияние и авторитет – качества, които да им помогнат в развиването на търговските, икономическите, културните и научните отношения между България и съответните ѝ партньори.

    Някои от почетните консули, особено тези, които представляват държави без посолства у нас, са натоварени с редица функции и отговорности.

        Списъкът на почетните консули у нас е разнороден и повечето от хората, заемащи тази длъжност, не са особено познати за широката публика, за разлика от други - като Георги Гергов (Русия), Пламен Бобоков (Украйна), Цветелина Борислалова (Исландия), Максим Бехар (Сейшелите), бившият министър Николай Василев (Словения) и др.

 Коментари

  •     Красимира 

    Цялата тази сага е скалъпена от Демократична България, за да може да си направят пиар на гърба на някой друг.

Коментирай

   captcha