Днес е : Сряда, 20 Януари 2021

32- годишната Таня Тодорова е новият началник на отдел "Образование" в Община Русе

Публикация 12 Jan, 2021 / Румен НИКОЛАЕВ

Заместващият експерт от РУО бе единствен кандидат на днешния конкурс

Снимка: Фейсбук

   32-годишната  Таня Тодорова е новият началник на отдел "Образование" в община Русе след проведения днес след обед конкурс. Новината вероятно ще бъде официално оповестена в понеделник, след като бъдат извършени и преминат всички чиновнически формалности.

   Тодорова бе единствен кандидат за поста на досегашния шеф на образованието Сашо Щерев. Той ще остане в отдела и ще работи като главен специалист. От Човешки ресурси отказаха да потвърдят информацията на Акцент.БГ, че от началото на другата седмица общинското образование ще има нов началник и препоръчаха да се следи сайта на Общината.

   Интересът съм тази иначе важна длъжност и липсата на други кандидати се отчита най-вече заради неприлично ниското заплащане, коментираха конкурса.

  Таня Тодорова е завършила средно образование в Техникума по обществено хранене /сега Гимназия по туризъм/. След това учи и завършва Начална и предучилищна педагогика в Русенския университет. Била е учителел в ОУ "Отец Паисий" с Тетово. По-късно започва работа в детска градина "Здравец" в Русе, където става и директор.

   От година и половина е назначена като експерт по заместване "Квалификация на педагогическите специалисти" в Регионалния инспекторат по образование.

  

Коментари

Свързани новини

Още Новини

Реклама

Реклама