Днес е : Понеделник, 1 Март 2021

Нека новата 2021 г. бъди време за нови надежди и нови успехи!

Публикация 31 Dec, 2020 / akcent.bg

          Уважаеми дами и господа,

          Скъпи съграждани,

   По традиция, в навечерието на Коледа и на Нова година, се обръщам към Вас с думи на равносметка, благодарност и поздрав. Но отиващата си година наруши много традиции.

    Преживяхме трудни събития. Черната статистика беляза живота на много наши приятели и близки. В обстановка сме на пандемия, която ни постави пред най-сериозното изпитание- да бъдем отговорни за живота.

  Затова искам, не заради традицията, а защото настъпващото Рождество е символ на нова надежда, на нова вяра в по-добрия утрешен ден, да Ви предам моите и на общинското ръководство най-искрени пожелания за здраве, за радост и благоденствие във всяко семейство и всеки дом.

 Независимо от проблемите, от пречките и забавянията, ние- общинските служители посрещаме новата 2021 година с дълъг списък смислени завършени и в продец на реализиране проекти.

Всеки, дори най-малкият успех на общинската администрация е Ваш успех, скъпи съграждани, постигнат с общи усилия. Въпреки неудобствата, страха трудните моменти и болките.

            Благодаря на всички Вас, дами и господа,

за разбирането, подкрепата, за готовността Ви да работим единни и отговорни за община Сливо поле!

   Нека не подценяваме трудностите, но да гледаме напред с увереността, че ще се справяме още по-успешно. Сега от нашата отговорност зависи животът.

   Нека го опазим!

  Нека го направим по-добър.

  Нека Новата 2021 г. бъзе време за нови надежди и нови успехи!

И най-важното- БЪДЕТЕ ЗДРАВИ!

  Светло Рождество Христово, скъпи приятели!

 И Честита Новата 2021 година!

Коментари

Свързани новини

Още Новини

Реклама

Реклама