Днес е : Сряда, 19 Януари 2022

Милениум сбъдна сладките желания и в "Чародейка- юг"

Публикация 28 Oct, 2020 / Румен НИКОЛАЕВ

Лакомствата на популярната все повече марка ще радват децата в квартала и ще пестят на родителите транспортни разходи, които ще се инвестират пак в торти и еклери

    Сладките изкушения на "Милениум" зарадваха днес най-нетърпеливите посетители на официално откритата сладкарница в ж.к. "Чародейка- юг"- срещу Търговския център.

     На място с добра локация за търговия  собственикът Веселин Велчев създаде един нов кът за сладки преживявания, в който се предлагат вкусни сладкарски изделия  на майстори по традиционни и авторски рецепти, отлично познати и предпочитани от русенци и гости на града.

  Почти пет месеца след като бе открита и сладкарницата в ж.к. Родина /срещу училище "Олимпи Панов/, сред най-продавания артикул и тук се оказват еклерите, независимо от глазурата. В заведенията и търговскитецентрове, в които се предлега вкусното лакомство, поръчките са в полза на еклерите на "Милениум" пред редица други сладкарски изделия.

  Все повече стават и клиентите, изразили задоволство от богатото разнообразие от торти, както на модели, така и на вкусове.

 Безглутеновите блатове и нискомаслените кремове правят тортите търсени и предпочитани от дамите.

    Богато разнообразие от кремове, мус, маскарпоне се усещат в тортите за рождени дни, за сватби, специални поводи, годишнини. Сега жителите на "Чародейка-юг"  вече могат да направят своя избор на място и така да избегнат "недоразумение" между картинката и своите очаквания. За най-капризните  вкусове се предлага и новата гама торти с вкусове на екзотични плодове.

   Със сигурност голяма част от клиентите на новата сладкарница ще идват заради неостаряващите като вкус и визия предпочитаи Негърче, Праскова, Скаличка, паста "Витоша", Анжела. Меденки-те също са с познатата от времето консистенция и постоянни вкусови качества.

   "Милениум" предлага и приема поръчки  по индивидуален проект и подаръчни бисквитки за различни поводи.

   Интериорът в сладкарницата усилва усещането за чистота и приветливост, носещо се от белия цвят на стените и на мебелите. Стилът винтидж вече е утвърден като фирмен.

  За сладкарница "Милениум" и тук белият цвят е основен, символ на чистотата. До достигане на пълния капацитет от 40 места явно ще трябва да се изчака заради пандемията,  преди да бъдат организирани детски рождени дни и други празненства за по-големи.

     Тук се предлагат и прясно приготвени вкусни кроасани, домашни соленки и други вкусни тестени лакомства.

  Със смесени чувства пазарува днес Айтен, майка на три деца, която живее наблизо. От една страна, е доволна, че няма да харчи пари за транспорт, ако реши да почерпи децата си в сладкарницата. И в същото време близостта и до тях и сладките изкушения може и да увеличат семейните разходи.

Коментари

Свързани новини

Реклама

Реклама