Днес е : Неделя, 17 Януари 2021

ВЕКО оил откри официално модерен търговски и сервизен център на KIA в Русе

Публикация 23 Oct, 2020 / akcent.bg

 

   В тържествена обстановка и с приповдигнато настроение, собственикът на ВЕКО ОЙЛ Красимир Конов и екипът му посрещнаха снощи приятели, бизнеспартньори и верни клиенти на марката KIA. Специални гости бяха кметът Пенчо Милков и заместничката му Златомира Стефанова.

      Пред гостите бе представена фирмата Веко ойл ЕООД, която вече 23 години развива успешен бизнес в Русе и региона. Дейността на фирмата стартира с търговия с горивно - смазочни материали, като основен дистрибутор на продуктите на "Приста ойл холдинг" за Североизточна и Централна България.

     10 години по-късно фирмата става официален представител на автомобили с марката KIA за Габрово и региона и на SUBARU за Северна България. В същата година е открит и съвременен търговски и сервизен комплекс на двете марки в Габрово.

   Красимир Конов, в обръщението си към присъстващите, изрази задоволство от новоизграденият модерен автокомплекс, който е бил завършен за впечатляващо кратък срок, както и от хората, с които е постигнал досегашните успехи.

     Кметът Пенчо Милков пожела успешен бизнес и показа своето уважение към марката KIA.

     Изпълнителният директор на KIA  Motors Bulgaria Храбрин Иванов vсъщо поздрави екипът на ВЕКО ОЙЛ за новата придобивка, като подчерта, че това е най-модерният автоцентър на KIA в страната.

     Най-приятната изненада за гостите на откриването бе представянето на флагмана на южнокорейската компания с най-новия и високотехнологичен модел - KIA Соренто хибрид. Русенци заедно със столичани са първите в страната, които имат възможност да се запознаят на живо с атрактивния модел.

     Машината по доста атрактивен начин влезе в автосалона, където ръководителят Продажби на дилърската мрежа на KIA  Motors Bulgaria Владимир Левчев представи професионално и в детайли.

 

Коментари

Реклама

Реклама