Днес е : Четвъртък, 1 Октомври 2020

Dacia показа изцяло новите Sandero и Logan

Публикация 07 Sep, 2020 / akcent.bg

Третото поколение променя доста дизайна и обособява Stepway като отделен модел

   След няколко тийзъра, Dacia най-после показа "в цял ръст" третото поколение на своите Sandero, Sandero Stepway и Logan. Компанията разпространи снимка на трите модела преди официалната им премиера, която ще е на 29 септември в Париж.
     Дизайнът и на трите модела е променен коренно, като Logan вече е по-близък до Sandero като стилистика, а Stepway от версия на малкия хечбек все повече се превръща в отделен модел, поне като излъчване. Предницата му е оребрена и по-куполовидна от тази на обикновеното Sandero.
  
  
Dacia Sandero Stepway
Dacia Sandero Stepway


   Очертанията и при трите коли са по-плавни и елегантни, линията на покрива е по-ниска, а предното стъкло е по-полегато.

   И трите модела запазват без промяна пътния си просвет, но имат по-широка следа и отпред, и отзад, което според създателите им ще накара собствениците да ги чувстват по-стабилни.
 
 
Dacia Sandero 2021
Dacia Sandero


   Прави впечатление и изцяло новият светлинен подпис, приложен и в предните, и в задните светлини. Той е с формата на буквата Y и според дизайнерите подсилна идентичността на автомобилите. Хоризонтална линия свързва двата фара отпред и отзад, което кара колите да изглеждат по-широки.
  
 
Dacia Logan 2021
Dacia Logan


   Все още няма официална информация за спецификациите и цените на третото поколение масови модели на Dacia. За тях ще трябва да изчакаме премиерата.

Коментари

Реклама

Реклама